Det är kul med matte!

Vi i ettan jobbar med matte på olika sätt. Den här veckan har barnen fått prova på att laborera med pärlor för att lära sig hur man kan dela upp tal. I matteboken så har vi jobbat klart med första kapitlet och nästa vecka ska vi börja att addera tal och lära oss förstå vad + betyder. Barnen gillar verkligen både matteboken och Labblådorna.

Nästa vecka är det ROS-vecka på Kyrkmon.Det betyder att alla på skolan jobbar extra mycket med Respekt Omtanke  och  Samarbete. I ettan blir det mycket lek och prat mm där vi tränar samarbete och kamratskap.

På torsdag är det Skoljoggen.Då ska hela skolan springa, jogga eller gå runt elljusspåret. Det börjar kl 9 med uppvärmning vid scenen på skolgården.

Jag vill ännu en gång passa på att tacka för ett trevligt föräldramöte. Kul att det var så många av er föräldrar som kunde komma.

Trevlig helg önskar jag er

Karin

Translate »