Besök i klassen

Idag hade vi besök av Vilgots mamma Maria som arbetar som fotograf på Sundsvalls Tidning. Hon berättade om hur det går till när man ska göra ett reportage i tidningen. Vi fick se och känna på hennes kameror och hon visade många bilder från Melodifestivalen, där hon varit och jobbat.

Hon hade med sig en löpsedel från ST. Det är som reklam för vad man kan läsa i tidningen. Alla barn fick ett reflexband och ett vykort med Yohio och Gina på.

Tack Maria du var verkligen duktig på att berätta för barnen som satt som ljus och lyssnade och ställde jättebra frågor!

IMG_1574[1]IMG_1575[1]IMG_1576[1]IMG_1580[1]IMG_1581[1]IMG_1583[1]IMG_1585[1]IMG_1582[1]

One comment

1. Heléne skriver:

Kul att läsa, det måste ha varit jättespännande att få lyssna på hur man gör en tidning. Vem vet det kanske blir en tidning gjord av Kyrkmokids också.

Translate »