155 ord på M

Veckans bokstav är Mm. På måndag så var uppgiften att skriva många ord på m. Då fick barnen idèn att de skulle skriva 100 ord som började på m. Vi skriver 100 olika ord, sa ett av barnen. Om ni lyckas med det så bjuder jag på morötter sa jag. Blåbärsgruppen började att skriva med liv och lust och fick ihop 75 ord. Det blev då en utmaning för Lingongruppen att skriva lika många. De lyckades och listan med ord är nu 155 st ord på m. vi mätte listan med måttband och den är 140 cm lång!

Vi skriver också om vad mammor kan göra.

Skrivet av Karin

1. Heléne skriver:

Jag säger bara wow, vilka bra idéer ni har och vad ni är duktiga. Tänk att ni kunde komma på så många M-ord,jättebra.

2. Lena skriver:

Vilka duktiga barn och va många ord de finns på bokstaven M. De är roligt att läsa om vad som händer på dagarna i skolan och se alla fina bilder.
    //Lena (Linneas mamma)

Translate »